uitwisseling 2009

De uitwisseling 2009 stond in het teken van het 40-jarig bestaan van de partnersteden Delft - Aarau (Zwitserland) en Delft - Kfar Saba (Israël). Dit jubileum is op een fantastische wijze gevierd!

De Youth Band kwam op 29 juli aan vanuit Wiesbaden, een zusterstad van Kfar Saba. Ook de officials, kunstenaars en de burgers van Kfar Saba, kwamen die dag aan. Ze werden op Schiphol verwelkomd door Niesje Schagen en Judi Klok-Levit.

De officials waren Yehuda Ben Hamu, zijn vrouw Meirav en hun twee kinderen Noa (13) en Nadav (7) en Rina Paz, voormalig wethouder van Kfar Saba. De kunstenaars Dina Smadar en Dina Levy waren door Kfar Saba afgevaardigd, om namens de stad deel te nemen aan een tentoonstelling in het WAD, samen met de andere zustersteden: Adapazari, Aarau, Freiberg, Kfar Saba en Delft.

tentoonstelling TOP

Er werd een expositie gehouden van de 4 jumelagesteden en de twee zustersteden Mamelodi/Tshwane en Esteli, een tentoonstelling, die een goed inzicht heeft gegeven op deze steden. Iedereen kon een bezoek brengen aan deze tentoonstelling om een goed inzicht te krijgen in de dingen waar de Stichtingen mee bezig zijn. Als afsluiting werd een mini-filmfestival gehouden, onze Stichting vertoonde 'To die in Jerusalem'.
naar het verslag
naar de foto's

lees ook de verslagen in .pdf formaat

verslag van de uitwisseling vanuit het bestuur van de Stichting