stichting Delft - Kfar Saba

doelstelling

De stichting Delft - Kfar Saba heeft als doel het bevorderen van vriendschappelijke banden tussen de inwoners en instellingen van Delft en de inwoners en instellingen van de stad Kfar Saba in Israël. Zij tracht dit doel te bereiken door het stimuleren en organiseren van uitwisselingsgroepen (samengesteld uit individuele personen, vertegenwoordigers van instellingen/ bedrijven en/ of leden van verenigingen) en met activiteiten die met de doelstelling verband houden.

bestuur

voorzitter: Judi Klok-Levit
penningmeester: Ben van den IJssel
leden: Karel Klok en Pija Reurink

secretariaat

Watersnipstraat 42
2623 LS Delft
015 - 261 07 69

Als bovenstaande link voor u niet werkt, kunt u het e-mailadres overnemen van het 'visitekaartje' op de pagina contact.

statuten

Akte laatste statutenwijziging 25 mei 2007.
De Stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, onder nummer 41146136.
Indien u geïnteresseerd bent in de statuten van de stichting, of deze wilt inzien, neem dan contact op met de voorzitter.

archief

Het archief van de Stichting Delft-Kfar Saba is vanaf mei 2010 onder gebracht bij het Gemeente Archief op de Oude Delft. Onze dank gaat uit naar de medewerkers van het Gemeente Archief en in het bijzonder aan Ivonne Brans.

naar de jaarverslagen