meedoen als sponsor

U kunt de Stichting financieel steunen, maar ook op een andere manier. Heeft u een expositieruimte, horecagelegenheid en wilt u uw ruimte kosteloos ter beschikking stellen voor een tentoonstelling of een ontvangst van onze gasten tijdens een uitwisseling?

Of heeft u een interessante aanbieding voor een kosteloze of bijzonder voordelige (culturele) activiteit, zoals het bezoek aan een museum, een concert, rondvaart of fietsenhuur, neemt u dan vooral contact op om een en ander te bespreken.

Als bovenstaande link voor u niet werkt, kunt u het e-mailadres overnemen van het 'visitekaartje' op de pagina contact.

Hartelijk dank!

onze vaste sponsoren